Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Existensen är så fascinerande att jag får skrivkramp

blunda och njut!




Övriga genrer av Joe Hank
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 22:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, vad vore vi utan den?
Obefintliga, kanske?
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Joe Hank
Joe Hank