Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKELÄSARFÖRFATTAREN

Förlaget VARGLYAN : Vilket är ditt mål som författare,vad vill ni lyckas uppnå ? för detta var något av det värsta vi någonsin läst här på förlaget.

Författaren :När jag med mitt författarskap berört så pass att de inser att de är avslöjade och går och tar livet av sig,då har jag lyckats med min mission som skriftställare.

Förlaget VARGLYAN :Men då är ni ju en mördare.

Författaren : I helvete heller,de har sig själva skylla,för ingen har tvingat dom läsa mina tankeläsarböcker och i övrigt blir mänskligheten av med en massa ohederliga intellekt fulla av ondska.

Förlaget varglyan :Upplagan av dylika böcker komma att beslagtas och förbjudas och...

Författarn :Tro du dä tro du dä !? då ska du få veta att korståget är redan vunnet,då jag redan låtit översätta dem till all världens språk och redan distribuerat dessa över hela världen,du kan börja räkna liken redan nu.

Förlaget varglyan :Vem är ni egentligen ?

Författaren : SANERINGSCHEFEN AV MÄNSKLIG OHYRA !! och de offer bibeln,koranen,Maos o Lenins manifest samt Mein kampf skördat var bara sagor i jämförelse med denna lunta,som är var och en rättvist förtjänt.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-01 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP