Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behovet


Att vara försiktig kan vara svårt.
Jag sabba det ganska hårt när jag öppnade upp mitt hjärta för folk.

Till en början är de vänliga, ger allt man tycker om och behöver.
Men stänger dig bakom dörren för att sedan se på när du blöder.

Nu står du där med dina besvär, irriterad, ledsen men mest utav allt förstörd som ruttna bär.

Folk vill se en göra bra tills man gör bättre än dem.

För sen vill dem inte se på längre, de vill se en nere på marken.




Fri vers av -Antonia,
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-02 02:29



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det låter ju inte som särskilt bra personer/vänner. Eller, vänner beter sig inte så alls.

Det är fint att öppna sitt hjärta, men man ska nog vara försiktig med vem man släpper in.

Och avundsjuka människor som inte kan glädjas åt andras framgång är ju bara sorgligt.
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

-Antonia,
-Antonia,