Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven övergivare

Telefonen ringer
Huvudet snurrar
Djupt inom mig vet jag
Jag vet precis vad som väntar
Ändå står jag här

Andas
Det är okej
Du har väntat på det här
Du har nästan önskat det
Ändå står du här

Känslorna slåss inombords
Det finns ingen vinnare
Du är 15 år igen
En övergiven övergivare
Ändå står du kvar




Fri vers av Marakatt
Läst 263 gånger
Publicerad 2017-09-02 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marakatt