Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedkomsten



Hon bär ett öde
i sina armar

Hon känner kärlek
till honom hon fött

Hon visar stolt
sin första medlem

Hon är lycklig
Han ler sött




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-05-28 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP