Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Michelangelo : "Arvssynden"


HEDERSRELATERADE FAKTA

Man bör hedra ens fader och moder,
på det att de inte lyckats hedra sig
själva.

Det ter sig däremot som omöjligt
när arvssynden är den mest grund-
läggande faktorn till varför hedern
är omöjlig förverkliga.
-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-03 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP