Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


BEGYNNELSEN TILL RÄTTVISA

Ja,men så nalkas vi då äntligen den gigantiska storjätterättegången i Bryssel mot svenska statens underlåtenhet följa de av Europakonventet stadgade förordningarna i deklarationen för de mänskliga rättigheterna.

Samtliga ohörda vittnen komma att kallas och den verifierade bevisbördan komma även det bli betungande i rannsakelse och dom som allting kommer över dom åtalade brottslingarna på en gång och begraver dom åtalade i brottsregistren samt utvisning ut ur Sverige på livstid efter avtjänade straff,men dessförinnan komma de dömda föras i halsjärn och fotboja till stortorget i hufvudstaden och där insättas i skampåle till allmänhetens betittande och bespottande,samt derföre visa folket att Sverige tröttnat på kriminalitet inom myndighetsutövning.

Jo ! Jo ! det här komma löddra som den värsta såpan.

Även de döda komma att vittna från gravarna i sina dödsattester,där mördaren staten Sverige drivit dem i döden.

-

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-03 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP