Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hillarys faces


ALLA ANSIKTSUTTRYCK I EN BILD

En av alla omöjligheters omöjligheter är det omöjliga i att välja ut ett heltäckande profilfoto som identifierar en persons samtliga känslolägen,glad,arg,nedstämd,besviken,sorg mm,den ärligt utåtriktade vill ju kanske visa sig som hon är,utan tillgjordhet,och att visa sig från alla sidor kräva ju en sk "clipart" där man flikar in alla vinklar och känslolägen,problemet är att ingen människa kan vara allt samtidigt,men det är tur man kan hålla sig för skratt på passfotot.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-03 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP