Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN EVIGA DIALOGEN OM VEM SOM SAGT VAD

Va var det jag sa,nu har du sagt det igen.

- Va !? jag har inte sagt nåt.

Jo ! Det har sagts att du sagt det.

- Lögn och förtal bara,jag har inte sagt ett ord.

Någon måste i varje fall sagt det som inte sagts,
för annars hade ingen sagt nåt om det.

- Ja,vem som sagt vad är väl den eviga dialogens
tema som aldrig upphör,eftersom ingen vill erkänna
vad de sagt och det enda jag sagt är att jag inte sagt nåt
som du sagt att jag sagt,sen är det frågan om vad det är
som sagts ?

Det är det ingen som sagt nåt om.

-Jasså !? men du sa ju nyss att nån sagt att jag sagt nåt.

Ja ! men de sa aldrig vad det var som du skulle sagt.

-Nä ! för det kan de ju inte säga när  ingen sagt någonting.

 

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-03 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP