Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sakta samlar orden sig

 

Drömmen i natt överfall mig
Och befriade mig ur min ensamhet ut

Jag talde till en människa
Jag umgicks med en levande människa

Trädet som jag planterade någonstans i skogen
Ljuset som jag tände i mörkret

Blomstrade i drömmen
Men den dog i verkligheten

Jag talade till ingen i drömmen
Den levande människa var jag själv

Jag lever i drömmen
Och sakta dör i verkligheten

Sakta samlar orden sig omkring mig
Sakta och osynligt dör jag bland mina tusentals dikter




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2017-09-04 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP