Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Myndigheternas Häktningsprotokoll


STATSMAKTEN MOT DEN ENSKILDE INDIVIDEN

I har i tvedrektige ordalag hädat,skymfat,misstänkliggjort och anklagat staten med insinuant propaganda ämnade att i ett provokativt syfte hetsa och uppvigla i anstiftan och stämpling för revolt mot stadsfästa lagarne och förordningarne vilket är ett brott mot rikets säkerhet.

Ni har därvidlag uttryckt er på ett sådant sätt att det strida mot den inom vissa begränsningar tillåtna demokratiska yttrandefriheten.

Ni föras till stortinget för rannsakelse och dom som ni kan ha i betänkande att hade detta varit diktatur skulle ni blivit avrättad på fläcken.

Orosstiftare och dissidenta propagandister hålla även vi inom lås och bom.

Ni har rätt att tiga för allt ni säga eller skriva komma härmed användas emot er in the Court of LAW.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-05 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP