Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


FALLSTUDIER ÖVER GLÖMDA MÄNNISKOÖDEN SOM GÅR IGEN

Det vore intressant initiera en djupgående fallstudie över den solitära individen och gruppen av dess sociala konsekvenser som det medför.

Identiska fall finna man både på dagis vuxenskola och på arbetsplatser,där solitära människor betraktas som suspekta,för de tillhöra icke någon grupp,för de tycks kanske tro att de är "någon" 

Flocken är som alltid i mänsklighetens historia enbart legaliserade slavar i ett samhällssystem medan många solitära verkar för mänsklighetens utvecklande i forskning och vetenskap.

I en flock utvecklas intet,det tänka i klump,och värderas enbart efter allas lika värde,och inte efter allas olika värde.

Sådant är systemet statskontrollerat,där individualism betraktas som hot,trots att de har många solitära hjältar i mänsklighetens tjänst som verkat inom vetenskap och forskning på alla områden för positiv utveckling.

 




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-06 01:11



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som Aspenbergare han var han ingen "social" person som umgicks precis,hans fru hade det inte lätt.
2017-09-06

    ej medlem längre
korrekt Albert Einstein är ett lysande exempel! Han var ovanlig för att vara en forskare han använde sin fantasi tillsammans med sin excellenta hjärna och kreerade därmed en teori som fortfarande är aktuell
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP