Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personerna som figurerar på bild är inte identiska med texten,utan endast som ill.


GÖTAPLATSENS BIBLIOTEK I GÖTEBORG ÄR EN OTREVLIG ARBETSPLATS

De seriöst utbildade bibliotekarierna blir färre och färre på landets bibliotek.

På grund av kommunernas sparbetingar anställer man inkompetenta vikarier och sk "hjälpredor" som sysslar med allt annat under sin arbetstid än bibliofila arbetsuppgifter,vilket kan komma bli dyrare för kommunen än att anställa seriösa laglydiga och utbildade bibliotekarier utan köpta referenser och vänskapsprioriteringar.

Inte sällan ägnar de sig åt ofredande spekulationer om låntagarnas privatliv,sexuell identitet,politisk och religiös uppfattning mm,vilket inte löser deras problem genom projiceringar.

De bryta således mot Fn deklarationen och demokratins förordningar samt även landets lagar där det finnas indikationer på att låntagarna utsättas för olaga personförföljelse och förtal på uppdrag från kriminella uppdragsgivare,vilka vill skapa problem som inte finns,men risken är alltid att det finns en Judas eller journalist med pressetisk rättspatos som infilltrerat sig inom varje arbetsteam och gör en anmälan.

Samhället får de monster det förtjänar.

*

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-06 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP