Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eskapism

Nuet så fett pregnant

att flykten ifrån är rätt relevant




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-06 16:05



Bookmark and Share


  ULJO
Varför fly livet när morgondagen är ett oskrivet blad och det inte går att sia om dess möjligheter?
2017-09-06

    Sefarge VIP
Det man minns ifrån igår
Tillhör ochså nuet.(en stund)



2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP