Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM TIDENS FÖRLÅT

jag blickar in bakom tidens förlåt

jag längtar alltid dit

har ingen orsak att blicka bakåt

mot gamla "orange street"

 

 

jag får en glimt av vad Gud har lovat

det Han berett för var själ som tror

för den som mottagit gudagåvan

en ljuvlig nåd, så oändligt stor

 

snart ska jag återse gamla vänner

som har nått hemlandet före mig

men framför allt, Herre Jesus Kristus

ska jag bli mottagen där av Dig!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/9 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-09-08 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP