Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September

det finns inget hopp
sommar står och väger nu
se så tyst det blev




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2017-09-10 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP