Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du förstår

Att jag inte lyssnade
det kan jag ta
och förstå
för det är liksom
\"life in a nutschell\"
precis
som du
och jag.

Jag kan också
förstå att du
var en aning
deprimerad
och att jag
inte fanns där
för det
kanske är
lite sannt ändå.

När du säger
att jag borde
ge dig mer
kan jag tänka
att du
bara är lite ledsen
och att jag kan förstå
för det är liksom
så vi valde att ha det

Men när du säger
att jag aldrig
älskade dig
blir jag
rädd
för jag förstår
det nu som igår
att du
för en gångs skull
förstår




Fri vers av dark__sign
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-05-28 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dark__sign