Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stoppa mobbningen!


Ängeln!

Jag står här
Kollar på när alla andra leker
Står här ensam
En flicka kommer fram till mig
med alla hennes andra kompisar bakom sig
Dom viskar och pekar på mig
Hon längst fram säger ett par fula ord och ger mig en snyting...
För säkert den hundrade gången...
Vad har jag gjort för fel?
Ensam står jag där igen
Kollar i fall någon ser det
Nej...
Ingen...
Sen kommer du som en ängel fram till mig och frågar i fall
vi ska leka
Jag ler och sen går vi i hand i hand hem till henne
Jag säger bara ett stort tack till denna person!
Tänk i fall alla var som hon?
Hur skulle världen se ut då?




Fri vers av Milli
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-05-28 21:03



Bookmark and Share


    Milli
Min Lilla Text! :)
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Milli

Senast publicerade
Ängeln!
Väntar...
* Se alla