Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenar

Stenar som höjs
men glöms i dimman
i den sena timman

Eller så har de aldrig
funnits,
enbart stelnade till en massa




Fri vers (Fri form) av Bergenskristall
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-13 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergenskristall

Senast publicerade
LIVET!
Stenar
Skuggor
skepnad
* Se alla