Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR OCH EN FÅR BLI SIN EGEN POLIS

När hela Sveriges poliskår låter sig manipuleras och sätta sin tilltro till en polischef som kapten klänning Göran Lindberg (Uppsalas tidigare polischef) kan man vänta sig att de köper vad som helst.

Det finns en övertro på personer med en auktoritär ställning i samhällshierarkin som är farlig,där när det väl hänt redan är för sent ändra på.

Att vissa poliser har samröre med finansmaffians plutokrater är väl känt av initierade journalister,men som av vissa anledningar valt att tiga om det.

Som det hitintills utvecklat sig får varje medborgare vara sin egen polis och utreda brott de drabbats av,eller anlita Hells Angels och Bandidos.

Dessutom måste vi inse faktum att poliser som själva är inblandade i ett brott inte kommer att utreda brottet.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-13 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP