Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren som aldrig kom

Går i vinterkappa i maj
Genom hagelskurar och isande vindar
Undrar när våren hittar tillbaka
Och bestämmer sig för att stanna

Annika Norlin sjunger om huruvida din hud är doppad i Honung
Och jag önskar jag var huvudrollen i en Säkert!-sång




(Maj 2017)




Fri vers av konsekvenser
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-13 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konsekvenser
konsekvenser