Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvornas hemlighet

Frostigt landskap i min söndertrasade själ. Frusna duvor pickandes på ödslig trottoar. Sammetslena viskningar skär igenom dimma av känslomässig fångenskap. Det tystnar och svartnar för ögonen.
Långsamt jag vaggas in i drömmarnas eviga nynnande och jag låter mig förföras av lugnet så som skönheten i pärlhalsband av ametist.
Dina blickar tär och äter upp mig inifrån.
Vad mer kan jag göra
än att älska dig?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-09-14 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP