Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord på flykt

 

Jag!
Orden!
Drömmen!

Är på flykt

En text av sorg och saknande
En text av tysthet och längtande
En text av ensamhet och vilande

Är allt som jag har att bjuda på




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2017-09-15 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP