Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRFATTARE SOM FINNA DET LUGNAST I KAOS ÖGA

Det finns okända författare som enkom skriver utifrån en terapeutisk metodik,vilka sitta i ödsliga skrivarstugor långt ute på landsbygden,och präntar i lugn och ro.

Dessa har ingen ambition att bli lästa eller publicerade och betraktar kommersialiseringen av litteratur som kulturell prostitution eller religiös och politisk propaganda som enbart ökar kaoset på marknaden och ser hellre att stanna i "kaos öga" där det är lugnt.

Dessutom kan man förmoda de anser världen inte är intellektuellt mogen för det de skriver eller att den inte ens är värdig att få läsa det.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-15 18:43



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
GRYM !!!
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP