Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE WORLD CITIZEN

Kringflackande själar utan förankring någonstans,

hemlösa eller tvärtom

som känna sig hemma överallt,

likt universella kosmopoliter.

 

Stor förvirring råder kring

sådana varelser,

som inte låter sig inhägnas

som boskap utan ständigt

är i rörelse och förändring

likt molnen.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-17 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP