Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ork.




i mitt rum finns det alltid plats för två

andetag

fingerspetsar

ord som berör
och du.




Fri vers av armeradbetong
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-05-28 23:32



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
denna var skön, flytande och läsvänlig
gillar första raden och hur den tar sedan tas vid.

värd en annan rubrik tycker jag nog.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

armeradbetong
armeradbetong