Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dröm som handlar om en till dröm

 

En till dröm
Vilar,
På min kind och tröstar mig

Snart är jag bara en gammal historia
Snart livet står still i mig
Snart är jag en dröm

En dröm som talar dröm
En dröm som ser ut som en dröm
En dröm som handlar om en annan dröm

DÖDEN




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2017-09-19 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP