Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
140 tecken om att vara snäll.


Haiku nr 31 Tweet om att tänka gott.


Tänk gott om andra

tänk även gott om dig själv.

Sprid ditt glada skratt.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-20 13:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tanken är god, men snällhet belönas inte alltid så väl.
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP