Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Planlös

 

För min skull sjöng inga fåglar

INTE på min födelsedag
INTE heller på min slutliga avsked

För min skull dansade ingen fjäril

Inte på glädje
In på min sorg

Gud hade sina planar för mig

Från börja början när han skapade existensen
Mitt öde var redan bestämt!

Jag hade inga planar alls att komma till livet
Jag hade inga planar att komma till jorden

Livet som gav mig döden!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2017-09-21 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP