Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i min trädgård


De tre bevingade


Det var kråkan
det var citronfjärilen
och det var humlan

De tre bevingade
orädda när jag närmade mig
så jag anslöt mig

Medan jag lyssnade
till deras prat
försvann min ensamhet




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-21 13:27



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Härligt prunkande bild från Din trädgård!

Mycket fin text om den närhet och gemenskap vi kan känna i vår egen trädgård och naturen till andra levande varelser och växter och därmed glömma vår ensamhetskänsla...
Växterna har också en särskild koppling till Kosmos och sköter och ärar vi dem fint, kan de ge både läkedom och hälsa!
2017-09-25

  Anya VIP
Men vilken fin en. Blir glad över den lättsamma tonen och den enkla hållningen....vilket är svårt att få till. Mycket bra.
2017-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...naturen finns alltid där, till tröst...fin text...
2017-09-23

  Chawa VIP
Tycker om upprepningen av "det var" - alla livsformer får en hedrande plats i texten.
Jaa, tänk vad närhet och acceptans är viktigt för god gemenskap!
Varmt läkande och tänkvärd text att bära med sig vid ensamhetskänsla!
2017-09-22

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-09-22

  Kungskobran VIP
Härlig text man blir glad
2017-09-21

    ej medlem längre
Det var väl fint sällskap i ensamheten!
2017-09-21

  ULJO
Så briljant skaldat.
2017-09-21

  Bibbi VIP
Strålande fin text.
2017-09-21

  Salvation Pepper
Fabulösa haiku!
2017-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin och berörande text om att njuta och må bra av små varelser med stor betydelse!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP