Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte vara kär

Om du vore vackrare än vad du är
så skulle du inte höra hemma här
det finns inga fler som du i mänsklig skrud
för då trodde jag på Gud

Folk skriver om kärlek på tusentals sätt
för dig vet jag inte vilket som är rätt
poeterna sliter på orden var dag
och det gillar inte jag

Det får mig att känna mig ambivalent
för detta är något jag aldrig förr känt
jag hittar inga lätta ord för det här
om jag ändå vore kär

Det brukar väl vara vad människor tror
när kärleken kommer och växer sig stor
men nu har den kommit i en annan form
den har blivit helt enorm

Jag vägrar förälska mig, det blir för skört
om jag skulle känna så är allt förstört
för då blir jag olycklig, då är det slut
och så blir det som förut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2017-09-22 00:17



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Väldigt bra fångat om komplicerade känslor

2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP