Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MONUMENTALA JORDSKRED

När en välartikulerad retoriker,med väl avvägda argument,ställda i motsats till den allmänna opinionens sömngångaraktiga uppfattning i en sakfråga,bör han därtill väcka den zombieliknande flocken med en arsenal av faktabaserade fyrverkerier som den vilken i motvärn anmodas spjärna emot i förnekelse komma endast att framstå som en idiot.

Det är alltid ett sant nöje kunna välta en fastvuxen igengrodd fördom av generaliserande likriktning över ända,likt statyer över tidigare politiska makthavares monument.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-23 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP