Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens spårvagn genom ljuva tider

R dansar sextiotalet bakut
Bjuder upp B, trycker magars medelåldrar
-Badmintonkropparna levererar ånyo

L försvinner inåt i takt med takter, raster, register, master

Bs smala uppenbarelse, orden komna direkt från underkepsen,
knyter samman 70-90
Suede-Suede

Därefter trycker ME in Suedi, otippat men ändå. Funktionton

M vaggar fram i baktakt, längs visuella spor

BB vilse i det tonala, tar hjälp av allsköns Lindemanord och guldgrävarvisor

Decennier
Ja halvsekel flyter på
Blod, vener, vänskap likaså





Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-24 12:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Melopoesi drama
Av klass,med viftande
svansar och glittrande
strass. Hipp, hipp hurra. ..
;)


2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP