Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄKTA SKIT

Tänk på det till imorgon,

alla ni

som inte har bättre

att fylla er dag med 

än kasta skit på varann

att se till den är "ÄKTA" vara,

så den fäster.

*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-25 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP