Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vadet?

 

I ingen värld
I inget liv

Och vad är orsaken till detta?

Stillhet!
Stillhet!

Och vadet grunden till detta?

I ingen dröm är sant än ensamheten
I ingen makt är sant än tyranni

Vad lösheten
Vad maktlösheten

Och jag

!!!
???

Och ???

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2017-09-27 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP