Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till AJR


Ensamheten

dagen till ära

blott höst strör ut konfetti

över ditt huvud




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2017-09-27 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP