Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BEHÖVS VÄKTARE SOM KONTROLLERAR VÄKTARNA SOM KONTROLL...

För att öka rättssäkerheten behövs väktare som vaktar väktarna och poliser som kontrollerar polisen.

Men då behövs det ytterliggare väktare som vaktar väktarna som vaktar väktarna och fler poliser som kontrollerar polisen som kontrollerar polisen.

Detta föranleder att i ytterligare mån förstärka rättsäkerheten i att alla parter sköter sina åtaganden,och då behövs fler som vaktar väktarna som vaktar väktarna som vaktar väktarna som vaktar......samt flera poliser som kontrollerar polisen som kontrollerar poliser som kontrollerar att polisen kontrollerar att polisen som kontrollerar......

.....och ja ! till slut vet ingen vem som vaktar och kontrollerar vem.

*

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-28 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP