Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANNEN SOM INTE VÅGADE BLI ARG

Så det är ni som inte vågar bli arg ni ?

- Ja !

Varför det ?

- Därför om så sker blir det inte kul för nån.

Va händer då ?

- Jag slår sönder allt och alla som kommer i min väg,och jag kan inte sluta.

Ni har lång stubin då ?

-Det är tur för dig det annars hade jag slagit ihjäl dig för länge sen,men bättre sent än aldrig.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-28 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP