Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt faller

Höstlöven
är överens
med allt
jag skriver till dig
medan vi faller...




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-28 18:00



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Som att i ultrarapid...ser man de färgade bladen falla i färg och form..samtid med skapande och föränderligt!

vackert...njutfint skrivet!
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual