Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri vilja

Det finns löv
som har valt
att falla inför mig....




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-28 19:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hur skulle de kunna välja något annat
2017-11-25

  Karina"Kia"
Vackert budskap!

Tro och hopp!
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual