Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN "TYKNE" DEBUTANTEN

"Lob" pseud för Lars Olov Bengtsson
1958- författare,musiker
1988 utgavs en utstickande "tyken" bok
betittlad "Excelsior" vilken blev betraktad
som en "enfant terrible"
hatad av det fisförnäma kulturetablisse-
manget men hyllad av många och även
både ock.

Här finns alla ingredienser som sprit,
droger,sex,våld,ironi och satir i en
litteraturens pubertala trotsålders-
uppror mot alla typer av auktoriteter
som även följde i de två efterföljande
böckerna "Biblia" 1992 och hans arro-
ganta avslut och avsked fr offentlig-
heten med "Exitus" 1995.

Ingår som nr 136 i "Litterära brottstycken"




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-29 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP