Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äggstora droppar

 kryper ur ett hål 

 regn faller på kitinet

 känsla av lycka




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2017-09-29 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP