Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagkväll

Helt seriöst du får en chans till, jag börjar tro att du är trubbel
Tror att det är många som blir kär i dig
Vill ge dig en chans
Vill var äkta




Fri vers (Fri form) av åhja!
Läst 166 gånger
Publicerad 2017-09-30 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åhja!