Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vid container

 natten är magisk

 min katt är magisk  även

 sopor är magiska




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-09-30 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP