Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tack till hjälp med text titel)


Bryt ner det och erövra det här är amerikanerna!

https://www.facebook.com/ComunitateaRomaniloruniti/videos/1962774950661305/?hc_ref=ARTiYexPuPuX1L-sfZr6gxpTqKNSL0loXuSTfz98LSOCiMDvzX2Cy-Zlc5AgBgSib7U&pnref=story

 "Spoiling attack"förstöra attacker. Så det var det!

 

Tack, herrn,

du som tänds en brandfackla kommentar på „Comunitatea RomanilorUniti”

även om jag inte längre är en rumänsk medborgare och jag inte vet hur man skriver med alla tre av: iii, har jag den stora ära och tack för att jag förstår och läser i rumänska med vår kristna guds god vilja.

Nu när NATO: s militära övning "Aurora 17" slutade i Sverige den 29 september. Jag inser att du har rätt: det här var: ravage attacker, förstör attacker, med hänsyn till alla incidentella incidenter utan en slutlig analys av perspicacity, och militär kapacitet.

"Spoiling attack" anfall är den som gäller för oss i alla former vardagligen!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-01 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP