Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är lycklig, mycket lycklig... (har inte kollat stavelser och sådant på denna än, så se den som ett utkast)


brinner

Mitt hjärta nu brinner!
Den sorg som har sökt sig
in i djupet nu det finner
att det har jagats ut av dig!




Fri vers av Galar
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-05-29 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galar