Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fullmåne i oktober.


Varulvar ylar. (Eventuellt...)

Månen är full
där bakom molnen.

Det vet jag bestämt.

Varulvar hörs yla.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-10-05 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP