Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
‘Hot Like Putin’ Grattis på födelsedag. Från barn till hemmafruar prova recept. mellan 7-9 oktober världen runt./Tack


Rysslands president är firad i Washington. "Hot Like Putin"

 

 

*Rysslands president är firad i Washington. "Hot Like Putin", pizza lanserades speciellt på dagen för Kreml-ledaren.  En pizzeria ligger bredvid den ryska ambassaden i Washington ingick specialitet "Hot som Putin" i lokal födelsedag Rysslands president Vladimir Putin, som fyller 65 år den 7 oktober, enligt ryska nyhetsbyrån TASS, enligt Agerpres. "Jag vet att Putin är en karismatisk ledare. Vi bestämde oss för att gratulera honom på hans födelsedag och förbereda en pizza till hans ära. Åtgärden kommer att ta bara tre dagar - mellan 7 och 9 oktober "- sade pizzachefen, Tariq Diab, den ryska nyhetsbyrån. Läs: Ungerns diplomati leder OSHA till Moskva: "Sanktioner som ålagts Ryssland har inte nått sitt mål" Således kan kunder som frekvent platsen under denna period beställa "Hot Som Putin" med nötkött, lök, pickles och kryddor på ett pris 22,5 dollar. "Detta är vår första pizza som innehåller inlagda gurkor. Vi har aldrig erbjudit vår besökare pizza med syltade gurkor, trots att vi har ett varierat sortiment, lade till TASS-samtalet. Hemligheten med denna pizza ligger i sin speciella sås. "Vi använder högkvalitativa rödpeppar och kryddor som ger pizza en speciell smak. Den passar perfekt med kött, lök och syltad gurka. Vi försökte hitta en balans mellan salt, kryddig och söt ", säger chefen Tariq Diab. Pizzeria ligger i Gamla stan - Georgetown - Wisconsin Avenue, en av de viktigaste artärer i den amerikanska huvudstaden, inte långt från den ryska ambassaden och många ryssar, inklusive diplomater, över tröskeln. Dimitri Peskov, talesman för den ryska presidenten, sade tidigare att Vladimir Putin på sin födelsedag kommer att vara på ... arbete.

 

 

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-06 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP