Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väsen

tänker på:
fingrar som följer konturerna av mina höftben
halvmånar i min hud
fuktig luft i korta pustar – värme – värme – värme mot min hals.
du säger
du
vad är du?
vad är du för någon
märklig varelse
ett rådjur.




Fri vers (Fri form) av klippie
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-07 00:41



Bookmark and Share


  Stay Golden
Magical ^^
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

klippie