Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration, Anna Maria Lenngren och Nils Ferlin


En liten man, vad är en människa värd

En liten man vid kistan jag såg
Vem var det som i kistan låg
Och tänkte som så
var det en vän
Eller kanske måg

En resa är kort
Snart bärs jag bort
i en enkel transport

Saknad av få
Så kan det gå




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-07 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
resan är
vad vi gör av den

negativ/positiv

tänk om

2017-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Vanitas vanitatum...
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP